Despre noi

Am lansat acest serviciu din pasiunea noastră pentru gastronomie. Călătoream mult, gustam fructe și legume aromate, le simțeam lipsa acasă. Suntem fanii rodiilor, sparanghelului, afinelor, perelor, căpșunilor și al fructului fericirii – MANGO. Anume slăbiciunea noastră pentru mango ne-a impulsionat să pornim afacerea. Vroiam să îi bucurăm, la început pe prieteni, apoi pe cei ce ne-au devenit clienți, cu fructe exotice dulci și parfumate.
Am identificat mulți producători locali, dar și furnizori de legume, fructe, verdețuri, cu un cod deontologic. Credem că este important să îți respecți consumatorul, cultivând și livrând produse agro-alimentare sănătoase, păstrate în condiții bune.
Mai presus de reputația noastră sunt sănătatea și satisfacția clientului. Avem grijă ca în farfuria consumatorilor să ajungă fructe, legume, verdețuri, pomușoare, mai nou – semințe, nuci și uleiuri, de calitate. Produsele autohtone au prioritate, atât timp cât sunt gustoase și sănătoase. Livrăm produse certificate.
Suntem o echipă de gurmanzi, cu 5 ani experiență în identificarea, selectarea și achiziționarea produselor agro-alimentare de calitate, pe care le livrăm persoanelor fizice, dar și la restaurante, magazine, oficii.
Sergiu & Alexandr Stratan, fondatorii FruitBox.